Wat realiseren wij voor u

Best Practice Advies adviseert organisaties met uiteenlopende vraagstukken. Een persoonlijke en directe aanpak is voor ons essentieel om een onderneming te helpen met de volgende stap in haar organisatie. De wensen van de onderneming staan altijd centraal. Verschillende invalshoeken zijn mogelijk. We gaan de uitdaging aan om samen met uw organisatie doelen te realiseren. Ideeën worden daarbij omgezet in concrete acties.

Management advies

Het is mogelijkheid om commercieel advies in te winnen voor uw onderneming. We helpen u verder met vraagstukken omtrent omzetgroei, strategische marketing, HR en strategische onderwerpen. De kennis van een onafhankelijke professional werkt daarbij vaak verhelderend. Dit laat Best Practice Advies zien door management begeleiding en interim management aan te bieden. Daarnaast heeft u als ondernemer wellicht behoefte aan praktische handvatten voor uw administratie. De Best Practice UBL tool springt in op deze behoefte en rijkt verschillende handvatten aan. Administratieve werkzaamheden worden gedigitaliseerd, het werkproces wordt versneld en is daardoor efficiënter en kostenbesparend.

Aan en Verkoop van bedrijven

Een bedrijfsovername of opvolging in de nabije toekomst? Wellicht blijft het bedrijf in de familie of komt er een nieuwe externe ondernemer. Dergelijke veranderingen brengen de nodige keuzes met zich mee. Om deze strategische beslissingen goed te laten verlopen, biedt Best Practice Advies begeleiding aan. We luisteren naar uw wensen, voorkeuren en bieden een passende persoonlijke aanpak. Als extern adviesorgaan begeleiden we uw onderneming van de oriëntatiefase tot de afronding van het proces.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik op onderstaande onderdelen voor meer informatie of neem direct contact met ons op.

MANAGEMENT BEGELEIDING

Als ondernemer krijgt u regelmatig te maken met verschillende vraagstukken. Dit kunnen financiële, HR of herstructurering kwesties zijn.

Lees meer

BEDRIJFSFINANCIERING

Best Practice werkt proactief mee aan het succes van een onderneming. De financiering is daarbij een essentiële factor.

Lees meer

Aan en Verkoop van Bedrijven

Denkt u wel eens na over de toekomst van uw onderneming? Een bedrijfsovername of opvolging is hiervoor een belangrijke stap.

Lees meer

INTERIM MANAGEMENT

Best Practice Advies heeft jarenlange praktijkervaring in het adviseren en realiseren van doelstellingen bij ondernemers en ondernemingen.

Lees meer

BEST PRACTICE UBL

Best Practice biedt naast persoonlijk advies en interim management voor een organisatie ook de software tool UBL aan.

Lees meer

Deel deze pagina

LinkedIn Facebook Twitter